Viktig informasjon om heisene

Det siste man ønsker når man flytter eller skal ned med barnevognen fra 4. etg. er at heisen har stoppet. Derfor kommer her litt viktig informasjon om heisene:

Det finnes to riktige måter å holde heisdørene oppe på:
Feil: Heisdøren skal IKKE blokkeres med gjenstander for å hindre dører som forsøker å lukke seg. Da kan heisen stoppe helt!
Riktig: Det er en fotocelle i døråpningen. Blokker denne ved å putte en gjenstand i døråpningen som blokkerer denne, så vil dørene ikke lukke seg. Gjør likevel ikke dette lenger enn nødvendig.
Riktig: Bruk <I> – knappen inne i heisen for å få dørene til å holde åpent lenger enn vanlig.

Tips til deg som flytter: Bær ting inn i bygget og sett de først på utsiden av heisen. Ta heisen når tingene står utenfor heisen og bær alle ting ut av heisen så snart du er fremme. Dere bør ikke fylle alt for mye om gangen inn i heisen. Det er bedre å kjøre flere turer. Ikke hold heisdøren åpen mens du bærer ting inn fra gaten/garasjen. Det finnes flere som ønsker å bruke heisen. IKKE blokker selve dørene når de prøver å lukke seg, da det kan føre til at heisen stopper helt. Det ønsker du ikke når du flytter.

Hvis heisen faktisk har stoppet, ring KONE heisservice: 04347 (0HEIS). KONE sender ut montører i normal arbeidstid 07:00-15:00. Det kan bety at du må vente til neste dag før heisen fungerer igjen. Stopper heisen utenfor normal arbeidstid, send oss i styret en epost: styret@hovinbekken3.no med så detaljert informasjon som mulig.

For alles trivsel, med vennlig hilsen Styret i Hovinbekken 3.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s