Ny avtale på TV og Internett

Styret har forhandlet fram en ny avtale på TV og Internett med Viken Fiber som innebærer at vi fra 1. november tar i bruk ny TV-løsning fra Altibox. Hver leilighet vil i den forbindelse bli tilsendt en ny 4K-dekoder, levert av helthjem. Den nye avtalen gir oss flere TV-kanaler, bedre TV-funksjonalitet og raskere internett. Les mer om avtalen på https://vikenfiber.no/hovinbekken3. Her kan du også bestille flere tjenester og produkter. Ved spørsmål kontakt Viken Fiber på tlf 21 45 45 00.

Gammel TV-dekoder skal leveres til elektronisk avfall. Vi vil sette ut pappesker i kjelleretasjen i hver trappeoppgang merket “Gammel Altibox-dekoder” hvor dere kan kaste gamle dekodere, så skal vi sørge for at de blir levert til elektronisk avfall. Kun gammel TV-dekoder og tilbehør skal puttes her. De nye dekoderene er klare til bruk 01.11.2018 og skal ikke kobles til før denne datoen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s