Garasjen vaskes og vedlikeholdes 19. – 21. juni

Tirsdag 19. juni vaskes garasjen. Da må alle biler være flyttet, ingen kan ha biler parkert i garasjen mellom klokken 08:00 og 16:00 denne dagen. Vasking skaper støv som vil legge seg på bilen din hvis du lar den stå igjen. I tillegg vil ikke parkeringsplassen din bli vasket, og du kan være til hinder for øvrig arbeid.


Onsdag 20. juni og torsdag 21. juni blir det service på parkeringsflåtene. Alle som har plass på flåten må ha flyttet bilen sin for at service skal kunne gjennomføres. Arbeidet vil foregå fra klokken 08:00 til 16:00 begge dagene. Hvis du har bil parkert bak parkeringsflåten vil ikke denne være tilgjengelig i arbeidsperioden. Alle garasjeplasser kan benyttes mellom klokken 16:00 på onsdag og 08:00 på torsdag.

Vi beklager ulempene dette påfører den enkelte, og takker for samarbeidsviljen.

Vennlig hilsen
Styret

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s